Valeria Simonova

Jävla antibiotika!

Publicerad 2014-04-30 14:56:27 i Allmänt,

Usch vilken hemsk start på dagen! For till läkaren och tog urinprov och fick reda på att jag har urinvägsinfektion... jag var kissnödig hela tiden igår och sprang väääldigt ofta på wc, men jag hoppades på att jag hade ont i magen pga att jag hade varit så pissträng en lång tid, men jag misstänkte nog att jag har urinvägsinfektion. Dessutom hade jag inte alla symptom för urinvägsinfektion. Läkaren förklarade för mig att efter antibiotika behandling är det vanligt att kvinnor får svampinfektion och urinvägsinfektion, eftersom antibiotika tar död på både dåliga och bra bakterier. Jag gick ju just antibiotika behandling pga inflamerad tandkött och jag blev just fri från biverkningarna och så får jag det här nu och måste gå antibiotika behandling igen! Riktigt före resan! Så jävla typiskt! Jävla antibiotika!!! Som tur fick jag snabbt behandling och lite mer medicin som vitaminer för att förbättra immunförsvar och mjölksyrabakterie-tabletter, så int jag får samma biverkningar igen. Jag blev så himla arg och uppgiven på allt det här så jag började gråta som ett litet barn påväg hem från hvc, hahhha typiskt mig! Nåja tur att jag fick behandling före resan.
Nu är det 2 sista arbetsdagar som gäller och sen semester för faaan! Tänker inte fira vappen ikv, hinner inte och orkar inte!

Busy doing everything

Publicerad 2014-04-29 21:48:30 i Allmänt,

Vaknade med magvärk idag, great!!! Det var meningen att jag skulle på gym med Anni, men pga magvärk stannade jag hemma. Min dag ahr bestått av att städa, tvätta och sy kläder, packa, ordna, allt möjligt! Jag är heeelt slut. Jag längtar efter en dag då jag får bara ligga i sängen hela dagen ta det bara lugnt och titta på serier och inte behöva göra någonting, men istället varje dag även då jag är ledig från jobbet har jag fullt med olika sysslor. Men som tur är det snart semester.
Jag antar att jag får åka till läkaren imr...
 

Topp och jeans

Publicerad 2014-04-29 21:28:37 i Shopping,

 
Nytt i garderoben! En söt topp från Gina Tricot -14,95e
Jenasen är från H&M -12,95e, dock måste jag sy in dem lite för att de var alldeles för stora i vaderna

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela