Valeria Simonova

Semester!!!!

Publicerad 2015-04-26 20:37:43 i

Idag har vi haft sovmorgon, varit till Vörå till Kims föräldrar på middag och lilla Nelly fick lämna där sålänge vi är på semester. När vi kom hem från Vörå packade vi ner det sista och bara tog det lugnt en stund och drack vin. 
Just nu sitter vi på flygplatsen och har just checkat in . Vi är taggade som faan, det ska bli sååå kul och framförallt skönt med semester! Vi landar kl 3 inatt i Antalya och kmr till hotellet först kl 5 tror jag. Jag vet inte riktigt om jag kmr att blogga så länge jag är i Turkiet, det beror på hur bra wifi vi har på hotellet.
Hejdå!

Tape hair extensions

Publicerad 2015-04-26 17:28:09 i Hair,

Denna gång valde jag att sätta in tape hair extensions istället för nail hair. Och jag trivs så mkt bättre med tejp hårförlängningar. De passar mkt bättre för mitt tunt och skadat hår. Tänkte sen skriva nån dag ett inlägg om olika hårförlängnings metoder och alla för- och nackdelar med dem, jag har ju provat nu på alla metoder.
Längden är 45cm, så det blev nog långt hår igen. Färgen är en aning gul så jag måste börja använda silvershampoo igen, men sådär annars så älskar jag mitt hår! Skönt med nytt löshår. 

2 days left!!!

Publicerad 2015-04-24 14:51:00 i

Hela veckan har det varit rätt så mkt med allt möjligt och framförallt stressigt. Sen så har vi båda jobbat precis varje dag och imr är det sista arbetsdagen och sen på söndag far vi!!! Bara 2 dagar kvar! Wiiiih!!! 
Ikv har jag massor att göra hemma, bl.a. klippa Kims hår och fixa det sista med mitt löshår. 

Såhär ser hotellet som vi ska bo på, Grand Zaman i Alanya. 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela