Valeria Simonova

Min onsdag

Publicerad 2013-10-30 22:35:02 i Dance,

Började min onsdag med dans i några timmar, sen 2 chilla lekt i skolan. Min dans är ännu inte färdig för att jag kom på några nya steg idag och till sist gjorde jag om nästan hela dansen. Det är små små luckor i dansen som skall fyllas med  några steg. Jag behöver dansinspiration!!! Saknar verkligen dansskolan!
Då jag kom hem var det meningn att jag skulle läsa på psykka provet men jag somnade istället, hehhe. Sen på kvällen blev det ett spontant biobesök med älskling. Vi såg filmen Bad Grandpa, som var jävla bra! Höll på att skratta ihjäl oss!
 

Sneak peak

Publicerad 2013-10-29 22:12:19 i Allmänt,

Hej, efter skolan har jag haft fullt upp med hemmasysslor idag, laga mat, tvätta kläder, städa, dammsuga och tvätta golvet, hohho. btw, så blev jag nääästan färdig med min fina klänning idag. det är endast en liten sak som skall fixas i ryggen, som mami skall hjälpa mig med, och sen voila!

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela