Valeria Simonova

2 dagar kvar

Publicerad 2013-06-30 23:11:54 i Allmänt,

Idag har jag och Kim bl.a. byggt en liten hage för Nelly som man kan ha inom hus, det tog typ halva dagen. Sen på kvällen for vi till mölle på mat med annibejb. Har inte sett henne på ett par veckor. Det blev god mat och en massa prat. Härlig söndag. Bara 2 dagar kvar tills lilla Nelly kmr hem! Imr skall jag till vörå baack to work.


Adorable puppy

Publicerad 2013-06-29 20:05:19 i Allmänt,

Hahha det gick ju snabbt! Imorse tittade jag i vasabladet på säljes sidor och hittade en annons om en Cavalier hundvalp. Jag ringde och vi kom överens med hundägaren att jag och kim kmr och tittar på hundvalpen ikv. Hundägarna bor i solf så det var ännu bättre. Vi spenderade ca 2h i solf, pratade en hel del om hundar och bekantade oss med valpar. Vi blev kära i vår lilla valp och bestämde oss för att köpa henne. Känns helt sjukt! Vi som skulle vänta till julen hahha vi är så spontana. Vi skall fa hämta vår lilla flicka nästa ons då jag har ledigt. Hon kmr att kosta oss väääl för mkt! typ 3 gånger dyrare än vad vi tänkte betala men det är ju rena rasen och allt annat som vaccin. Det roliga är att hundägaren är bror till min mattelärare. Hahha världen är så liten!
Mina söta pojkar

Publicerad 2013-06-29 00:21:45 i Allmänt,

Jobbade som vanligt till kl 7 idag och kom hem till plax vid 9 tiden. Gick ut på en promenix med Freddie gulle och sen tvättade honom. Så skönt att vara hemma med dom bästa! Vi har haft en myskväll, jag och mina älskade pojkar! OCH, dagens bästa nyhet är, att mami gick med på att jag skall skaffa en till hund! jeeeeejjj!


så söt bild!<3

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela