Valeria Simonova

Gott Nytt År!

Publicerad 2014-12-31 21:54:11 i

Det är första året som jag firar nyår utan mina föräldrar. Ikv firar vi på ollis och det är min första nyår som jag firar på krogen. Gott nytt år allihopa! Jag har inte haft tid för att göra årsresume2014 tyvärr, men den kmr snart om några dagar!

Goodiebag

Publicerad 2014-12-31 17:01:38 i

Idag har jag haft min sista dag på Kicks för detta år. I januari blir det "semester".  Jag har slitit så hårt i november och december med två olika jobb så jag är helt slut och behöver vila upp mig. Sen i februari kmr jag kanske att fortsätta på Kicks.
Jag tackade flickorna på Kicks med en liten present för dessa 2 lärorika månader. Jag har lärt mig sååå mkt av dem. Det har varit en utmaning för mig och samtidigt en dröm som gick i uppfyllelse. Det har inte varit lätt men jag tkr att jag klarade mig helt bra. Längtar tills nya arbetsdagar på Kicks! 
Själv blev jag bortskämd idag med en goodiebag, kicks tjejer ni e bäst! Tack för allt! ❤

Weaving method

Publicerad 2014-12-30 19:49:00 i Hair,

Har helt glömt bort att berätta om mitt hår. Som sagt jag är blond igen och har nytt löshår. Orsaken till vrf jag blev blond igen är att det är så jobbigt att ha den där ash rose blond hårfärg som jag hade. Jag var tvungen att använda hårmask varje dag som gav mitt hår en rosa nyans, (mitt löshår och mitt eget hår var inte exakt samma färg) och jag blev så trött på det. Jag ville inte alls färga om mitt hår för att jag trivdes ju så bra med den hårfärg, men som sagt det är jobbigt att ha den eftersomf den rosa nyansen tvättas bort direkt man tvättar håret. Dessutom är det skönt att slippa clip in extensions.
Min mamma gjorde hårförlängning på mig. Som sagt vi provade på en ny metod, weaving method som är enkel och den bästa hårförlängnings metoden som jag har provat. 
Den första veckan trivdes jag inte alls med mitt blonda hår, det var så ovanligt och gult. Men efter att jag har använt silverschampo tillräckligt många gånger försvann det gula och nu älskar jag mitt hår! Så tjockt, långt, mjukt och fint! Taaack mami!
 
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela