Valeria Simonova

OOTD

Publicerad 2015-09-30 19:56:23 i Outfits,

 
Jacka - H&M / Topp - BIKBOK / Byxor - Ginatricot / Skor - NLY Shoes
 

Für Elise

Publicerad 2015-09-30 19:40:44 i Makeup & Beauty,

Idag har jag fått unna mig lite med ett kosmetologbesök. Min hudvådslärare har en skönhetssalong i stan som heter Für Elise BeautyCare & Consulting och där var jag idag på porrensning. Detta var min första riktiga kosmetologbesök. 
Tack vare hudvårdlektioner och vår lärare har jag insett att jag tänker på helt fel sätt när det gäller att ta hand om min problem hy. När man har en sån svår bland hy som jag (extrem fet med akne) tänker man ju endast på att torka ut huden så att fett och finnar försvinner. Eftersom jag har extrem fet hy i T-zonen har jag alltid tänkt att jag kan inte använda återfuktningskrämer eftersom min hy blir bara mer fet och oljig och finnar ska ju också torkas ut. Meeen, egentligen så behöver min hy mer fukt på de områden där jag har akne. När jag insåg detta blev jag lite chockad och kände mig helt dum, haha! Nu kmr jag att ändra några saker i mina hudvårdsrutiner i hopp på att min hy blir bättre. Jag har länge trott att jag vet tillräckligt mkt om min hy och hur jag ska ta hand om den, men jag hade fel. Tack och lov att jag har hudvård i skolan!
Idag fick jag min hy rensad på djupet, jag fick konsultering om min hy, hur den egentligen funkar och vilka produkter jag borde egentligen använda för att bli av med mina hudproblem. Plus att jag fick också lite prov på några hudvårdsprodukter. Så nöjd med allt!
När man är väldigt noga med att ta hand om sin hy, som jag, använder dyra och bra produkter som passar just för min hudtyp, använder peeling, masker osv, men ändå mår hyn dåligt, då är det något som saknas, något som hyn är i brist av. Ett kosmetologbesök är ju aldrig en dålig ide! Jaa, det kostar ganska mkt, men det är såå värt pengarna!
 
 

29september

Publicerad 2015-09-29 17:20:34 i Allmänt,

Min tisdag började med hudvård lektion. Efter skolan sprang jag på stan på några ärenden med Nicolina och handlade bl.a lite fina skolsaker. Efter det hade vi en After School träff med de äldre estenomerna, som var jätteroligt.
Sen jag kom hem har jag bara chillat i soffan, läst bloggar, bloggat själv och tittat på tv. Nu ska jag ta itu med lite saker här hemma, lite städning och matlagning och sen läxor.

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela