Valeria Simonova

Money comes like a turtle, and goes like a rabbit!

Publicerad 2014-07-31 15:19:11 i Allmänt,

Lyckades faktist vakna tidigt imorse och jag hann för en gångsskull med alla mina sysslor. Först blev det promenad med hundarna, sen damsugade jag, tvättade golvet, torkade damm, tvättade kläder, ordnade och fixade, packade upp och packade en ny väska med mig till vörå. Mina föräldrar är på semester i Lettland just nu, så jag får åka till petalax rätt så ofta just nu trots att jag jobbar varje dag. Hatar att köra hit och dit nästan varje dag, men vad kan jag göra, Freddie och kattorna behöver ju mig.
Vädret är störande idag men samtidigt är det skönt att det är inte sååå himla varmt, det går mkt bättre att arbeta när det är lite svalare. Kvällens planer är bara att jobba och sen sängen, morgonskift från kl 6 som gäller imr. Imr blir det en bra dag, för det första det är fredag, för det andra jag slutar kl 2 och för det tredje det är lönedag imr! wooopidooo!

I just can't get enough

Publicerad 2014-07-31 14:45:26 i Shopping,

Jag kan inte få nog av magtröjor och off shoulders. Jag har över 10st magtröjor, börjar bli en samling och tröjor med off shoulders blir det bara mera och mera av i min garderob. Hittade 2 basic magtröjor inne på H&M och en off shoulder vit blus på BIK BOK när jag var och shoppade förra veckan.
-H&M 7,99e
 
-H&M 4,99e
-BIKBOK 4,95e

300714

Publicerad 2014-07-30 19:44:00 i Allmänt,

Hej, idag har jag haft tid för lite fritid eftersom jag slutade jobbet kl 2, då for jag iväg direkt till Petalax för att umgås med Emma. Vi satt hos henne på terassen med varsin breezer, pratade och tog det bara lugnt. Så skönt efter en 8 timmars arbetsdag. Jag ville träffa henne idag när jag hade möjlighet att komma hem till Petalax, eftersom på fredag flyttar hon till Sverige.
Det bästa som hände idag var att jag blev äntligen kompis med Emmas hund Belle, hon brukar alltid morra åt mig och jag brukar vara en aning rädd för henne, fast jag försöker bli vän med henne, men idag hade jag med mig godis och hon accepterade mig till sist. hahha. Så sööt vovve.
Jag och Kim har just kommit hem, vi har varit på mat till Mölle. Jag ska bara på en kort kvällspromenad med voffsar och sen tar jag natten. Ska försöka somna tidigt ikv för att orka stiga upp tidigt imr

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela