Valeria Simonova

Pizzaaa!!!

Publicerad 2014-08-31 20:14:04 i Allmänt,

Helloo! Har ni alla haft en bra villavslutning? Det har jag haft åtminstone. Sovde bort halva dagen idag och just nu sitter vi på villan igen och har just ätit pizza. Gött! Det är andra gången jag äter pizza idag, hahha! Vi ska spela kort nu sen blir det dusch och sooova igen.

utsikten på villan just nu

Kräftor och raketer

Publicerad 2014-08-30 21:48:45 i Allmänt,

Jag och Kim kom för en stund sen till villan. Skulle egentligen vara här för länge sen men jag fick vara lite övertid på jobbet. Just nu skjuter alla raketer och jag sitter där inne med Nelly för att hon är alldeles för rädd. Kräftor, raketer och vin som gäller ikv! Glad villavslutning allihopa!


29.8.2014

Publicerad 2014-08-29 20:26:22 i Allmänt,

Nu när jag har varit ledig en vecka är det dags för jobb igen. Jag känner mig utvilad och pigg, så nu orkar jag jobba mera. Nu jobbar jag inte så ofta utan hoppar in bara då det behövs och det känns väldigt bra. Jag har tillräckligt med jobb och samtidigt har jag mkt fritid. Skönt! Idag hade jag morgonskift, då jag slutade jobbet for jag hem (i Vörå alltså) fixade mig snabbt och for till stan sen för att umgås lite med Emma. Jag blev såå glad när hon ringde för nån dag sen och sa att hon kmr hem till Finland över helgen! Så mkt hade vi att prata om igen, så skönt att få träffa henne. Detta gjorde min dag! Vi satt vid Kantarellis uteterass (hahha det känns som att jag bor där) eftersom jag hade med mig Nelly och hon var ju så glad att se Emma också. Efter det for jag vidare till faster på familjemiddag i Kvevlax. Kom just hem (till Vörå), känner mig mätt som faan och mår dåligt. Jag var sååå hungrig så jag vräkte i mig den goda maten och åt alldeles för mkt. Blöööh vad jag är trött. Sovdags snart och sovmorgon imr.
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela