Valeria Simonova

Bejb, u made my day! <3

Publicerad 2013-01-31 20:43:58 i

Idag har jag inte haft den bästa dagen... hittills. fortsatt med läxor på natten sen kollade på tv och blev nästan försenad till skolan där jag höll på att somna på varje lekt. har varit allmänt bitter och sur under skoldagen. slutade skolan kl 2 for med mami till malax på några ärende sen hem, städade lite, tvättade kläder, gick ut med freddie å sen kom kim bejb. jag fortsatt med min modde uppsats, som jag äntligen fick färdig nu, och sen kl halv 7 for jag och älsk till stan på mat på pikkuquatro. hohho vad jag är mätt. tack vare älsk blev min dag mkt bättre i slutet. vi har skrattat en hel del idag och har haft det riktigt bra. kim gjorde min dag! taack bejb. nu skall jag sova, är otroligt trött. och imr blir det tidig väckning, har halkbana kl halv 8 i stan och sen en körlekt.

Läxor på natten..

Publicerad 2013-01-30 00:34:45 i

Idag efter skolan for jag och mami till pörtom veterinären med vår frass. Vår kära Audi kom hem kastrerad. stackars liten, men nu mår han bättre. då vi kom hem krypte jag under täcket i min säng och sovde tills nu. ska gör en hel del läxor inatt. matte, modde uppsats och finska studentpaketet. uuuusch


Audi på väg hem från veterinären idag

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela