Valeria Simonova

Off shoulder

Publicerad 2014-06-30 18:45:37 i Shopping,

 
Jag är totalt förälskad i dessa nya plagg. Jag har ju letat så länge efter en off shoulder topp och inne på Gina Tricot hade dem det jag ville och dessutom en off shoulder klänning också. Man kan inte tacka nej till dessa skönheter.
Topp 12,95e
Klänning 14,95e
 
(det var meningen att jag skulle ha på mig den här vita klänningen igår på vår förlovningsfest, men det var alldeles för kallt för att ha den)

Chill med voffsin

Publicerad 2014-06-30 13:57:00 i Allmänt,

Jag har haft en ganska tuff helg och det värsta var ju att stig upp kvart över 5 imorse och dra till jobbet! Jag tyckte synd om mig själv, hahha. Men jag klarade mig utan att somna på jobbet fast det var väldigt nära några gånger. Jag kom hem för ca 40 min sen och nu tänker jag bara ta det lugnt, det behövs verkligen. Soffan, serier, voffsin, mjukis kläder och god mat, perfekt för resten av dagen, känns sååå bra! Det märks på Nelly att hon är också trött efter igår. Nu ska jag äta lite sött och gött och sen mysa vidare med voffsin.
 

Drunk in love

Publicerad 2014-06-29 19:28:00 i Allmänt,

Jag har haft det sååå stressigt igår, jag stod och lagade mat i 14 timmar, det blev 3 smörgåstårtor och en massa annat. Förstår inte riktigt hur jag orkade! Jag var sååå otroligt trött igår och så steg jag upp väldigt tidigt idag och fortsatt med resten, som tur hann jag med allt matlagning och även hann fixa mig själv. Tack och lov att vi hade våra föräldrar som hjälpte till.
Nåja, idag har vi ju haft vår förlovningsfest här i Vörå, så mkt folk kom, så fint hade vi här, så fina presenter har vi fått men vi hade lite otur med vädret. Det har ju varit så fint väder på förmiddagen och såklart då alla gäster kmr (och vi hade ju alla bord ute) så börjar det regna och blåsa. Så det blev ju ganska trångt med så mkt folk i huset, men det gick ju bra ändå. Det har varit så stressigt och vi alla är jätte trötta men jag och Kim är ändå så himla lyckliga. Inte varje dag man har förlovningsfest! Stort tack till alla gratulationer och presenter!

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela