Valeria Simonova

Iväg på kryssning

Publicerad 2013-02-27 09:53:16 i

Humöret är på topp! nu sticker jag och kim på kryssning! först till stan abc, sen med buss ner till Åbo och sen båten till Stockholm. en natt på båten, kmr hem på natten från tor-fre. en liten resa med mkt fest och en aning shopping. man kan säga att det är vår första resa tillsammans, bara vi två.
ikv tänker jag festa hårt!Burlesque

Publicerad 2013-02-26 16:41:48 i Dance,

På måndag kom filmen Burlesque på tv, jag har sett den förr, men filmen är så bra så man kan se den hur många gånger som helst. Jag är så fascinerad av filmens koreografi, kläder, looks och såklart Christina Aguileras attityd och hennes stark, vacker röst! Ärligt sagt, så är mitt drömjobb att dansa på en sån klub. Jag vet att det är ganska omöjligt. Men jag förstår mig bara inte på vissa som anser att det är samma sak som en strippklubb, det är två helt ooolika saker!
Burlesque dans kan jag en aning, men jag skulle kunna tänka att lära mig mer. Jag tkr det är så jävla sexigt, fint, med mkt attityd och så feministiskt, som filmen själv. Girl power!
 
Här är min favorit låt/dans från filmen:
 
 
Kanske jag skall göra en egen dans till den här låten?

Shocking Pink

Publicerad 2013-02-26 12:42:54 i

Färgade som sagt mitt hår igår, japp IGEN! Det blev en stark rosa färg, shocking pink, semi permanent. Ganska ovanlig, shockerande men jag trivs i den. Den kmr att bli lite ljusare efter några tvättar, men jag hoppas att denna färg hålls en längre stund. Några slingor är lite blondare, men jag tkr det passar bättre så.

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela