Valeria Simonova

Bloggpaus!

Publicerad 2013-08-29 15:41:43 i Allmänt,

Hittade lite tid för att blogga nu. Dagarna går snabbt förbi och det börjar närma sig studentskrivningar. Usch då! Bestämde mig för att ta en bloggpaus nu, tills studentskrivningar är över. Det kanske kmr några inlägg nu som då. Jag hinner knappast äta ibland, det är bara fööör mkt just nu i skolan, så bloggen får lämna utanför. Villaavslutning och Vasa by night får man ju skita i i år, jag skall istället sitta på villan och plugga som en riktig nörd. Vi hörs om några veckor!
några bilder från idag

Paris

Publicerad 2013-08-26 14:03:42 i Allmänt,

Idag fick jag reda på att jag slipper med till Paris från skolan bara om jag tar några franska kurser! Hell yeah! Nu har jag inga håltimmar alls denna period och nu skall jag börja med franska. Paris är min drömstad och äntligen har jag en chans att komma dit. Det kmr att vara tungt med ett till språk och särskilt nu då jag har studentskrivningar men det är värt en resa till Paris.
Untitled
Tour Eiffel
Parigi; Paris
x
far away
paris x
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela