Valeria Simonova

Måndag

Publicerad 2014-03-31 19:02:42 i Allmänt,

Äntligen fick jag ta sovmorgon och ta det bara lugnt. Igår var det en tråkig söndag, bara jobb och filmkväll. Nu kmr jag att ha ganska mkt jobb, varje helg. Ganska tungt men ändå bra, så hålls man hemma och sparar pengar.
For från vörå 2 tiden. Handlade i stan lite allt möjligt på CM och sen hem. Har suttit framför dator och fixat bloggen sen jag kom hem. Nu har jag fin ny design, är såååå nöjd med header. Tryck F5 om den nya design inte syns.
Nu skall jag ta mig ur soffan och börja fixa allt annat här hemma.


H&M

Publicerad 2014-03-31 16:57:22 i Shopping,

Den beiga kappan från BikBok som jag var så kär i, passade mig inte. På skyltdockan såg den perfekt men då jag provade den, neeej, då såg den för jävlig ut. Men jag hittade en liknand kappa på H&M, till och med bättre. Mörk blå, kortare och med huvan. Köpte också en fin axelväska på rea.
 
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela