Valeria Simonova

Glad lillajul

Publicerad 2014-11-30 15:58:51 i Allmänt,

Hej allihopa och Glad LillaJul! Igår spenderade vi kvällen på ollis och kom hem 2 inatt. Idag har vi bara tagit det lugnt i soffan med julfilmer, glögg, godis, chips och krapulamat. Aaah vilken skön söndag. Sen ikv ska vi ännu till Petalax.


Hairinspo

Publicerad 2014-11-29 13:18:19 i Allmänt,

Idag har jag jobbat på neste 8-14 och nu är jag och Kim påväg hem. Dagens planer är att städa lägenheten, fixa lyx middag, gå på en lång promenad med Nelly, handla julgran, klippa Kim och mig själv. Sen blir det julmarknad och på kvällen en liten utgång.
På tal om klippning, ja ska klippa mina hårförlängningar eftersom topparna är så slitna och jag vill ha liiiite kortare hår. Här är en bild på hur jag vill ha mitt hår att se ut, fast längre såklart. Får leka frissan idag, hoppas att jag lyckas.


En tidig julklapp till mig själv

Publicerad 2014-11-28 21:18:00 i Allmänt,

Gaaaaah va ja e trött idag efter min längsta arbetsdag. Jag är heeelt slut och nu ska jag sova för att imr har jag morgonskift.
Idag när jag hade matpaus hade jag lite tid att kika i butikerna, och gissa vad jag hittade? En selfiestick! Aaah äntligen! Nu kmr mina selfies att bli såå bra! Det här blir en tidig julklapp till mig själv, jag belönar lite mig själv för att jag sliter så hårt. Min selfiestick hittade jag på glitter, 34,90e kostar den.Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela