Valeria Simonova

Tänker inte sova...

Publicerad 2014-09-27 22:40:37 i Allmänt,

Idag har jag jobbat sista dagen för denna månad, september är snart över... kom hem till petalax halv 10 och har bara tittat på tv. Inatt tänker jag inte sova. Vi ska åka till Ryssland 5 på morgonen och jag brukar alltid vara vaken hela natten före vi far så jag kan sova istället i bilen hela resan, då går ju tiden mkt snabbare. Resan till min hemstad tar ca 16h med bil, och jag ser inte framemot det..Men jag tror att jag kmr ändå att somna om några timmar..hahha. Jag ska fixa mina naglar, packa ner det sista, titta på serier, mysa med voffsin och älskling, fixa en massa pappersarbete, gå igenom en hel del bilder från kameran, helt enkelt sysselsätta mig med allt möjligt bara jag inte somnar.
Jag kmr inte att blogga under dessa dagar då jag är i Ryssland, det blir en liten bloggpaus. Vi hörs när jag kmr hem. Ha det så bra!

en bild från idag

Nya tröjor

Publicerad 2014-09-26 20:29:00 i Shopping,

För några dagar sen fick jag hem mitt efterlängtade paket från Sheinside. Paketet innehöll bl.a. dessa 4 fina tröjor, 7-10e/st. Paketet innehöll också mkt annat, men det ska jag visa er sen.

Grattis lillebror!

Publicerad 2014-09-26 19:51:52 i Allmänt,

Idag har jag hunnit med allt, fast det blev lite stressigt ett tag, men allt gick bra på dansstudion och på kicks.
Vi har just haft släktkalas här hemma, grattis min kära lillebror, guuud va tiden går fort! Jag minns honom som en liten liten baby, och nu snart är han lika lång som mig.
Nu ska jag börja packa, för att imr kväll åker jag till Ryssland. Jag är tvungen att åka dit, fast jag inte riktigt vill och orkar. Det finns en ny lag, som innebär att alla som har 2 medborgarskap ska "bekräfta" det, alltså jag och mamma måste åka till Ryssland bara för det, man kan tydligen inte göra det i Helsingfors på ryska ambasaden. Meeen, det var ju länge sen sist jag träffade min familj, såå det ska bli skönt att få träffa alla och umgås lite. Jag ska vara där i 3 dagar.
Btw, usch va hemskt väder vi har här i Petalax ikv, det regnar såå hårt, hatar regn och höst!
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela