Valeria Simonova

Cuz I don't care what they say, it's our life, life, life!

Publicerad 2012-06-30 12:42:58 i Allmänt,

Hej bloggen. Vaknade hos Heidi vid 11 tiden, sen dess har vi bara liggat i sängen, pratat, skrattat och tittat på bilder. Igårkväll for vi ju ut på fest i Malax, allting började helt bra men slutade helt skit, men tur jag har Heidi, vad skulle jag göra utan dej, och vad skulle du göra utan mej!? <3 nåjaa, vi ska glömma allt skit från igår.
Idag tänker jag bara ta det lugnt. Jag är hungrig som faaan, så vi ska väl laga lite mat åt oss nu och sen gå ner till butiken och handla godis och sånt, och sen titta på Jersey Shore ofcourse.
 

Fredag

Publicerad 2012-06-29 17:07:07 i Allmänt,

Hej, på er. Hur mår ni idag då? Jag mår priiima, för det första för att det är fredag och för det andra för att solen skiner idag. Efter jobbet blev det lite städning hemma, dusch, fixning och packning. For iväg med moppen till Heidi, och här sitter jag just nu. Ikv skall jag till Lena med flickorna på tjejkväll med grillning, sen stannar jag väl hos Heidi tills imr. Vi ska väl ut å hitta på någonting roligt, feeeest!!!

I want, I want, I want!!!

Publicerad 2012-06-28 19:18:01 i

Vill förnya dip dye. Mina toppar är mer orange/brun just nu, den mörka röda färgen har tvättats ur nu. Den här gången funderar jag faktist på lila eller knallröda toppar. Men kan inte bestämma mig, help me plz!

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela