Valeria Simonova

Söndag = sovdag

Publicerad 2012-09-30 21:40:30 i Allmänt,

Idag som vanligt, har jag sovit bort hela dagen. Och nu först bara har jag vaknat till och ska försöka ta itu med lite saker här.
Gårkväll var väl bra, men det blev lite för mkt shots för min del. Då vi kom fram till Fagerö dansade jag till första låten och kände mig direkt helt slut. Kanske jag börjar bli gammal? haha. Nä men jag orkade inte dansa lika mkt som jag alltid brukar göra. Alltså det var så himla tungt. Men jag och anni dansade vår bästa ändå, till Gangnam Style, som spelades flera gånger. Vi kom väl hem halv 3 på natten, och då tvättade jag snabbt bort sminket och hoppade i min säng och somnade direkt, jag var så sjukt trött.
Jag tkr att det är bra att det var den sista Fagerö dans, så hålls jag hemma nu om helgarna! Bäst så! Nu har jag igen tröttnat på det här festandet, det får räcka nu.

Oppan Gangnam Style!

Publicerad 2012-09-29 17:07:41 i Allmänt,

Nu drar vi på förfest! Humöret är på topp! Jag antar att denna kväll/natt kmr att vara galen som vanligt! Och kvällens underhållning för jag och anni är att lära oss Gangnam style! Wish us luck!
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela