Valeria Simonova

Last day at Kicks

Publicerad 2015-03-31 20:43:02 i Allmänt, Makeup & Beauty,

Idag har jag haft min sista dag på Kicks, min arbetsprövning där är nu över. November, december och mars har jag varit där, lärt mig massor nytt, lärt känna fina människor, blev ännu mer säker på att det är just den här branschen som jag vill jobba i och jag blev mer självsäker. Jag är så glad att jag vågade göra detta och jag är såå tacksam till Kicks Vaasa som tog emot mig och gav mig denna fantastiska upplevelsen. Det har inte varit så lätt alla gånger, med tanke på att jag har ingen utbildning inom skönhet/make up och pga min dåliga finska, meen jag har klarat mig helt ok (tkr jag) trots dessa hinder.
Idag när jag gick ut från Kicks kändes det ganska sorgligt eftersom jag kmr inte att vara där nu och "jobba" mer,  men jag gick ut därifrån med stort leende ändå.
 
 
Today's Make Up

Purple

Publicerad 2015-03-31 17:49:19 i Hair,

Igår färgade jag håret, det blev inte jordgubbsblond utan det blev lila ask blond. Resultate blev bra fast det blev "fel", jag tkr att färgen är jättefin och jag trivs med den. Jag visste att mitt hår skulle bli lila. En bekant till mig, som har färgat håret på sin vän med den här hårfärgen, sa att det blev lila. Sen så har jag tittat på några review video på youtube om den här färgen och där var det tjejer som hade blond hår som jag och färgen blev också lila. Jag vet inte riktigt om det är möjligt att få jordgubbsblond som på bilden på hårfärgs förpackning, jag tror att man måste ha lite mörkare hårfärg, typ ljus brun- blond för att få den "rätta" färgen . Meen jag ångrar inte att jag färgade håret! 

WTF is this???

Publicerad 2015-03-31 17:16:27 i

Alltså imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret var det som att vakna i Lappland... Under natten har det kommit ca 5-7cm med snö, neeeeej!!! Alltså kära väder, vi vill inte ha  snö, slask och gråa dystra dagar, vi vill ha en varm och solig vår nu! Det är bara 2 månader kvar till sommaren och det snöar... Usch! Hatar finska vädret!

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela