Valeria Simonova

Tack!

Publicerad 2013-07-31 17:31:23 i Allmänt,

Jag fick ett fint Thomas Sabo armband, förra veckan, av min faster som bor i Schweiz. Tack så mkt!

Mother Russia!

Publicerad 2013-07-31 14:23:52 i Allmänt,

Då har jag varit på en liten resa, det blev som en miniminisemester för mig. Kom fram till min hemstad i Ryssland kl 2 på dagen, måndag. Duschade, fixade mig pratade en stund med fammo och faffa och sen for jag och träffade mommo och moffa. fixade några ärenden med mami och så blev det shopping, shoppade lite denna gång. jag var så trött och det var sååå varmt så jag orkade bara inte. hälsade på ksenia på hennes arbetstid, åt lunch, for hem till fammo och faffa bytte om kläder, hälsade på en mammas kompis och sen på kvällen drog jag och ksenia ut. drinkar på en bar först och sen nattklub till kl 5 på morgonen. kl 8 satt jag redan i bilen på väg hem till Finland. resan hem tog längre tid än vad den borde göra, älskling kom och hämtade mig till jyväskylä och vi kom hem till plax kl 10-11 igårkväll. min resa till ryssland var kort men bra. hann tyvärr inte göra så mkt och lite bilder har jag. nu är det jobb som gäller igen!Haaaaaangoooveer

Publicerad 2013-07-28 17:25:58 i Allmänt,

Det blev en utgång igår. jobbade som vanligt till kl 10 på kvällen. herregud vi har inte varit ut på krogen typ på hela sommaren. sedan jag och bejb skaffade nelly bebisen så har vi haft lite fullt upp med allt plus jobb!
det var sååå roligt igår, förutom att kims plånbok blev stulen inne på ollis, men vi hittade den sen i en roskis på wc med körkortet och visakortet, men utan kontanter. that motherfucker! jag blev sååå arg och kvällen blev nästan förstörd! men tack och lov att kim fick tillbaka det viktigaste. HA ALDRIG PLÅNBOKEN I BAKFICKAN!!!
idag jobbar jag igen och håller på att dö av värme, vätskebrist, sömnbrist och krapula! springer nu som då till stranden och hoppar i vattnet på arbetstiden och dricker stora mängder av jaffa, för att kunna överleva denna hemska söndag. fan, jag skall aldrig mera dricka och jobba dagen efter.
inatt far jag ju också till Ryssland och kmr hem redan på tisdag.jag måste dit för att fixa några ärenden med mami. hohho idag är det en tung dag..två bilder från igårkväll

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela