Valeria Simonova

Oh dear bed

Publicerad 2015-01-31 19:50:52 i

Jag har haft morgonskift idag och när jag kom hem blev det sängen direkt och 2h sömn. Alltså jag har varit såå trött idag, helt sjukt. Så jävla skönt med lite sömn, sängen är min bästa vän idag. 
När jag vaknade for jag med Kim och handlade mat, sen blev det matlagning, mys i soffan med ett vinglas, sen träning och nu ska vi ut och gå sen blir det natten. Jag vill vara utvilad och pigg imr då jag ska jobba hela dagen.
 

Shoppingförbud

Publicerad 2015-01-30 16:49:38 i Fashion,

Efter att jag har beställt ett par träningsskor igår, bestämde jag mig för att nu har jag shoppingförbud! Hahha jag och shoppingförbud... Så svårt att undvika shopping när alla butiker har en hel del vårnyheter. Meen det är ju gratis att drömma om alla fina kläder och skor.
Beige/Nude spetsiga heels och Slip-0n skor, vill man absolut ha till våren, aaah jag döör!
 
Untitled #408
 
Untitled #409
 
 
Untitled #410
 
 
Untitled #411
 
 

Have a nice Friday!

Publicerad 2015-01-30 14:37:19 i

Min fredag började med promenad med Nelly och sen träning. Resten av dagen ska jag bara jobba idag. En aning tråkig fredag men jag kan inte gör så mkt ikv efter jobbet eftersom imr har jag morgonskift.
Ha en bra fredag allihopa!

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela