Valeria Simonova

Tiden går så fort!

Publicerad 2015-05-30 20:51:19 i

Exakt för ett år sen (typ) denna dag gick jag ut gymnasiet. Redan ett år har gott! Guuud va tiden går fort! Första året som jag inte firar skolavslutning, det känns så weird. Grattis till alla studenter och alla andra som har gått ut skolan idag. Skål för er alla!
Just nu sitter jag på bakgården, med ett glas vin, i min lilla utesoffa under en filt och bara chillar med Nelly o Kim.
Ha en bra lördagskväll allihopa, festa lugnt!❤ 

Stripes

Publicerad 2015-05-30 14:03:52 i Shopping,

 
 
Två snygga, randiga sommarklänningar från Sheinside. Bara att vänta nu tills det blir en riktig sommar, längtar tills få börja använda dessa skönheter.
 

280515

Publicerad 2015-05-28 21:19:45 i Allmänt,

Kom hem från jobbet för typ en timme sen. Just nu håller jag på med en massa hemmasysslor medan Kim håller på att bygga ihop våra utemöbler som vi har äntligen inskaffat idag. Det ska bli så skönt med fina, mysiga utemöbler på terassen. Äntligen! Nelly springer runt på bakgården och leker med sina leksaker och äter gräs som vanligt som en ko, hahha.
Det som stör mig så himla mkt idag är vädret. Jaa, det har varit fint väder idag, såklart när jag jobbar, men måndag tisdag och onsdag har det varit skitväder när jag har haft ledigt. Vaaaarför skall det alltid vara så? Imr kmr det säkert att regna när jag har ledigt, suck...
 

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela