Valeria Simonova

Svaghet för långt hår

Publicerad 2016-02-13 14:53:15 i Allmänt, Hair,

Hej! Här har det varit tyst i några dagar. Jag har varit upptagen med allt möjligt, för det mesta med skolan och skoluppgifter, sen så har jag bl.a. fotograferat på stan med Nicolina i torsdags och gjorde pilates, yoga och simning med Anni igår. Det har varit en galen vecka med fullpackat schema. 
 
En till sak som jag har varit upptagen med, är mitt hår, som tog ganska länge att fixa. Mina clip on hårförlängningar har blivit otroligt slitna och tunna, så jag bestämde att det var dags för nytt löshår. Jag beställde från Rapunzelofsweden ett långt hårträns, 50cm, i färg #33 Mahogny Brown. (Ett hårträns är en lång gardin med hår som är ihop-sydd på ena sidan)  Jag klippte tränset i 7 delar lika breda som mina gamla hårförlängningar delar. Sen sydde jag nya delar fast på de gamla och sydde fast clipsen tillbaka. Resultatet blev betydligt längre och tjockare hår. Älskar mitt hår just nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Valeria

Mitt namn är Valeria Simonova. Jag är född i Ryssland och har bott i Finland i 10 år. Jag är en kreativ person som älskar mode, hår, make up, skönhet och dans. Just nu studerar jag till Estenom inom skönhetsbranschen. I min blogg skriver jag om min vardag, mitt liv och det som jag brinner för. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela